دامداري به روش نوين
 
نويسندگان
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است

شير ماده غذايي است كه مصرف آن مثل گوشت قرمز براي ترميم و رشد عضلات بدن ضروري است . امروزه با توجه به ضرورت مصرف شير در جامعه ، توليد شير در درجه دوم اهميت بعداز گوشت قرمز قرار دارد . تركيبات شير دام هاي سبك به دليل بالا بودن نسبت پروتئين و چربي نسبت به شير گاو اغلب به صورت پنير ، روغن ، كره و ساير محصولات لبني به بازار عرضه مي شود و مقداري از نيازهاي غذايي كشور را تامين مي كند . به طوريكه همواره بازار خوبي براي خريد شير و فراورده هاي آن موجود است . 

ميزان توليد شير بر حسب طول دوره شيردهي و روش هاي مختلف شيردوشي و همچنين اهداف پرورشي نژادها و مناطق مختلف است . متاسفانه در طي چندين سال گذشته شاهد افزايش اين محصول پراهميت شده ايم . گراني شير خطر حذف شدن از سبدغذايي خانوار را به همراه دارد . 

امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۰۷:۳۳:۲۷ ] [ كريمي ]
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :
[ ]
.: Weblog Themes By blograz :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب